De Duchi's

De Duchi's

De Duchi's, een familie met een geschiedenis

Het verhaal van Duchi Decor begon bij de oprichting van de kledingzaak ‘De Nieuwe Soldeur’ door Denis Duchi en Christianne Deplancke in 1965. Door de jaren heen groeide het familiebedrijf onder leiding van hun dochter Katrien Duchi en haar man Marc Eggermont uit naar een speciaalzaak in gordijnen en overgordijnen. Sinds 2019 zet de derde generatie, Pieter en Tine Eggermont samen met hun partners Belinda Debraeve en Stijn Watteyne, deze traditie voort. Duchi Decor staat bekend om zijn expertise in interieurdecoratie en een persoonlijke aanpak, waarbij traditionele waarden gecombineerd worden met moderne innovaties.

Handgemaakt met passie

Met een ambachtelijk atelier boven de winkel, wordt elk product met precisie en zorg ontwikkeld. Omdat wij onze interieurdecoratie volledig zelf ontwikkelen, ontvingen wij in 2013 het label ‘Handmade in Belgium’. Met een grote passie voor ons product, garanderen wij zo interieurdecoratie die volledig past bij elk interieur.

winkel_duchi_decor

Eigen winkel

Wil je zelf de kwaliteit en schoonheid van onze producten ontdekken? Je bent steeds welkom in onze winkel waar we je een warm welkom heten en helpen bij de keuze van de ideale decoratie en zonwering voor jouw pand.

Toonzaal duchi
Team duchi decor
Duchi decor zaakvoerders
Duchi decor winkel

Nood aan advies op maat?

Kom langs in onze winkel