Luifels

Luifels

Luifels naar wens

Elegante luifels bieden niet enkel schaduw, maar zijn ook een extra eyecatcher voor buiten. Ontworpen om licht en warmte te weren, bieden ze de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

  • Kleurrijk en duurzaam: kies uit een breed scala aan kleuren voor zowel het frame als het doek, afgestemd op jouw persoonlijke stijl en de architectuur van de woning. Onze luifels zijn gebouwd om lang mee te gaan, dankzij een robuust kabelsysteem en ingebouwde trekveren die tot 30.000 bewegingen garanderen.
  • Comfort: met opties voor extra verlichting en verwarming geniet je ook na zonsondergang of tijdens koelere avonden van je buitenruimte. De variovolant, een optionele toevoeging, biedt extra bescherming tegen laaghangende zon, waardoor jouw comfort op elk moment van de dag wordt verhoogd.

Hoewel een knikarmscherm primair dient als zonnescherm en niet als windscherm, biedt het een ongeëvenaarde combinatie van schaduw en stijl. Kortom, een luifel meer is dan alleen een praktisch item; het is een verlengstuk van je leefruimte buiten. Laat je gerust inspireren.

Nood aan advies op maat?

Kom langs in onze winkel