Buitenscreens

Buitenscreens

Buitenscreens op maat

Buitenscreens vormen het ultieme schild tegen zon en warmte. Buitenscreens zijn zorgvuldig ontworpen om invallend zonlicht en warmte effectief te weren, terwijl ze tegelijkertijd een esthetische aanvulling vormen op jouw exterieur.

  • Kleur en licht naar wens: kies uit ons uitgebreide kleurenpalet voor zowel het frame als het doek, en pas de lichtdoorlaatbaarheid aan uw voorkeur aan, variërend van transparant tot volledig verduisterend.
  • Innovatief ritssysteem: onze screens zijn uitgerust met een geavanceerd ritssysteem, waardoor ze windvast zijn tot een windklasse van 3 of 6 Beaufort, ideaal voor elke locatie.
  • Duurzaamheid en comfort: de verende binnengeleiding in inox garandeert een lange levensduur en een geluidsarme werking. De verzwaarde onderlat voorkomt doorhangen van het doek, terwijl onze screens tot 140 km/u windvast zijn en tevens insecten buiten houden.

Buitenscreens verhogen bovendien ook het comfort en de leefbaarheid van jouw buitenruimtes. Meer weten? Kom gerust bij ons langs voor advies op maat.

Nood aan advies op maat?

Kom langs in onze winkel