Lamellen

Lamellen

Lamellen naar smaak,
goesting en stijl

Bij Duchi Decor begrijpen we dat lamellen meer zijn dan alleen een zonwering: ze zijn een statement van smaak, goesting en stijl. Onze lamellen bieden een strakke, moderne uitstraling die perfect is voor het nauwkeurig reguleren van de lichtinval in grotere raampartijen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel woningen als kantoren.

Geef je de voorkeur aan de natuurlijke warmte van horizontale houten lamellen, de strakke, industriële look van aluminium, of de veelzijdigheid van verticale lamellen in pvc of stof? Bij Duchi Decor vind je een oplossing die past bij jouw unieke stijl. Onze lamellen zijn beschikbaar in lichtdoorlatende, verduisterende en screen opties, waardoor je de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht kunt vinden.

Voor wie op zoek is naar iets bijzonders, zijn onze plissé en duo-plissé lamellen de ideale keuze voor subtiele elegantie. Wil je dan weer dat de lamellen naadloos integreren in je ruimte? Dan zijn de Twinline en Easyclick systemen de perfecte keuze.

Benieuwd? Laat je gerust inspireren in onze winkel. 

Nood aan advies op maat?

Kom langs in onze winkel